10.8 C
Lloret de Mar

L’Oficina de Català fa una crida per a la nova campanya de Voluntariat per la Llengua

El 31 d'octubre es presentaran les parelles de la nova edició del programa.

Presentació de la campanya al febrer
Presentació de la campanya al febrer

Darreres Notícies

L’Oficina de Català de Lloret fa una crida per captar nous participants a la campanya Voluntariat per la Llengua. El 31 d’octubre es presentaran les parelles d’aquesta edició del programa, que té per objectiu facilitar l’aprenentatge del català a les persones que tenen coneixements bàsics de la llengua.

Les parelles es formen amb catalanoparlants i persones nouvingudes o que volen aprendre a desenvolupar-se amb el català en contextos reals. La dinàmica és trobar-se una vegada a la setmana i mantenir una conversa en català. El compromís, en total, és per a un mínim de 10 trobades.

La directora de l’Oficina de Català, Cesca Cornellà, assegura que és una activitat enriquidora per als dos membres de la parella.

El Voluntariat per la Llengua fins i tot crea relacions d’amistat (Oficina de Català)

El Voluntariat per la Llengua és tot un èxit i, fins i tot, hi ha parelles que repeteixen cada any després d’haver consolidat una relació d’amistat. El perfil és molt variat, tot i que majoritàriament són dones.

Cal tenir en compte que per participar a la campanya no fa falta ser alumne de l’Oficina de Català.

El programa, reconegut per la Unió Europea, s’ha adoptat a Catalunya, la Vall d’Aran, Perpinyà, Andorra, València i les Illes Balears. A més, també es fa a Bolzano, Itàlia, i a Flandes, Bèlgica.

Els interessats en participar en la nova edició del Voluntariat per la llengua han d’adreçar-se a l’Oficina de Català, situada al carrer Felicià Serra i Mont número 15 o bé al correu [email protected]

spot_img

El + Vist