12.3 C
Lloret de Mar

L’Oficina de Català fa una crida per formar parelles lingüístiques a Lloret de Mar

Les formen persones catalanoparlants amb altres que volen aprendre a parlar amb fluïdesa.

Acte del Voluntariat per la Llengua a la Biblioteca, anys enrere.
Acte del Voluntariat per la Llengua a la Biblioteca, anys enrere.

Darreres Notícies

Nova campanya de Voluntariat per la Llengua. L’Oficina de Català fa una crida per trobar persones catalanoparlants que vulguin ajudar a persones que tenen ganes d’aprendre a parlar el català amb fluïdesa. La directora de l’oficina, Cesca Cornellà, exposa que hi poden participar totes les persones majors d’edat que tinguin una hora a la setmana per “fer petar la xerrada” amb persones que volen aprendre el català.

La idea és que durant deu setmanes les parelles formades per una persona catalanoparlant i una altra que vol aprendre a parlar la llengua amb fluïdesa, facin trobades per xerrar una estona. Donades les restriccions per la Covid-19, es prioritzaran les reunions a distància o telemàtiques.

Cartell de la campanya.

El programa del Voluntariat per la Llengua va néixer el 2003 a Cornellà de Llobregat i, des d’aleshores, arreu de Catalunya s’han creat més de 135.000 parelles. A Lloret, es calcula que en són unes 850.

Qui vulqui sumar-se a la campanya cal que es posi en contacte amb l’Oficina de Català de Lloret (972 36 18 34) o bé que s’apunti a la página web del Voluntariat per la Llengua (www.vxl.cat).

 

spot_img

El + Vist