22.4 C
Lloret de Mar
L'aula de les classes de català (Oficina de Català de Lloret de Mar)

L’Oficina de català prepara els cursos per al tercer trimestre

Es faran dimarts i dimecres que ve, 28 i 29 de març, tot i que els alumnes de l'últim any podran fer-ho abans, dilluns 27.

L'aula de les classes de català (Oficina de Català de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Oficina de Català prepara un nou trimestre de cursos presencials per als nivells inferiors, és a dir, l’inicial, el bàsic i l’elemental. Les inscripcions es faran dimarts i dimecres de la setmana que ve, 28 i 29 de març. Tot i que els alumnes que hagin fet algun curs els últims dotze mesos, tindran prioritat un dia abans, dilluns 27.

La directora de l’Oficina de Català, Cesca Cornellà, argumenta que quan comença la temporada turística sempre es redueixen el nombre de grups presencials, però dels nivells més bàsics sempre hi ha prou demanda per crear-ne alguns. Mentre que els altres trimestres n’hi ha 13 o 14, aquest cop n’hi haurà 10.

“L’oferta de cursos és menor aquest tercer trimestre, perquè hi ha molta gent que s’incorpora a la feina i no pot assistir a un curs presencial; però dels nivells bàsics sempre hi ha molta demanda i hi ha prou alumnes per omplir grups”

Cesca Cornhellà

Qui prefereixi la modalitat virtual, la setmana que ve també es faran les inscripcions per aquests cursos, que inclouen el C1. Pel que fa al C2, no hi haurà noves inscripcions fins al setembre. Tot i així, Cesca Cornellà reconeix que la demanda s’ha incrementat molt en els últims mesos i des del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) intenten poder donar resposta a tothom.

“El que fins ara és un mèrit, sembla que esdevindrà un requisit i, per tant, hi ha moltíssima gent que necessita acreditar el nivell superior, el C2”

Cesca Cornellà

Com és habitual, les inscripcions es poden fer de forma presencial a l’Oficina de Català, al carrer Felicià Serra i Mont, o bé en línia a través de la pàgina web del CPNL.

Els cursos començaran entre l’11 i el 12 d’abril i acabaran entre el 20 i el 26 de juny.

Cal tenir en compte que les persones interessades en fer algun curs i no puguin acreditar quin nivell els toca, han de sol·licitar la prova de nivell fins demà dijous.

spot_img

El + Vist