11.7 C
Lloret de Mar

L’Oficina de Català presenta les noves parelles lingüístiques amb un acte obert a tothom

El sabadellenc David Vila i Ros, "un enamoradíssim del català", presentarà el seu llibre 'Cramòvia i altres contes'. Avui, a les 19.15 hores, a la Biblioteca.

La parella lingüística formada per la Natalia i la Sol (Oficina de Català)
La parella lingüística formada per la Natalia i la Sol (Oficina de Català)

Darreres Notícies

Aquesta tarda es presenta una nova campanya del Voluntariat per la Llengua a Lloret de Mar. Es farà en un acte obert a tothom, que comptarà amb la presència de David Vila i Ros, per presentar el seu llibre La revolta de Cramòvia i altres contes.

servicios profesionales jimenez

La directora de l’Oficina de Català de Lloret, Cesca Cornellà, remarca que és un honor poder comptar amb el sabadellenc. “Ell mateix es defineix com un boig de les paraules, immers en un món on conflueixen l’absurd, l’amor i la revolta; ens encanta la seva filosofia”, ha explicat Cornellà.

“És un enamoradíssim del català, que dedica moltes hores i molta energia a anar arreu del país a predicar i explicar la importància que el català tingui suport dels catalanoparlants i dels nous parlants”

Cesca Cornellà

En l’acte d’aquesta tarda, sis alumnes dels nivells elemental i intermedi de Lloret llegiran alguns dels relats del llibre de David Vila i Ros.

David Vila i Ros serà a Lloret aquesta tarda
David Vila i Ros serà a Lloret aquesta tarda

Cesca Cornellà ha explicat que de noves parelles només se’n presentaran set, però el motiu és que moltes de les que es van formar a l’octubre volen seguir i l’experiència agrada tant que alguns dels voluntaris fins i tot han demanat formar parella amb una altra persona i combinar les trobades amb l’un i l’altre.

“La majoria de les parelles que es van formar a l’octubre continuen, és a dir, són set incorporacions i, a més, hi ha voluntaris que segueixen trobant-se amb la persona assignada a l’octubre, però demanen una nova parella”

Cesca Cornellà

L’acte del Voluntariat per la Llengua d’aquesta tarda començarà a un quart de vuit a la sala polivalent de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist