10.1 C
Lloret de Mar
Usuaris a l'OIAC, situada a la planta baixa de l'Ajuntament.

L’Oficina d’Informació Ciutadana ha atès més de 4.200 persones el juny i juliol

Actualment prop del 60% dels tràmits ja es fan amb cita prèvia.

Usuaris a l'OIAC, situada a la planta baixa de l'Ajuntament.

Darreres Notícies

L’Oficina d’Informació Ciutadana (OIAC) de l’Ajuntament de Lloret ha atès més de 4.200 persones els mesos de juny i juliol. De totes elles, més de la meitat, gairebé 2.500, havien fet la reserva de cita prèvia, que suposa un 58,5% del total. La resta, prop de 1.800 persones, un 41,5% del total, han estat tràmits urgents.

Aquestes són les dades dels mesos de juny i juliol, en què també destaca l’agilitat del servei, que queda reflectida en els temps d’espera. En el cas de les accions amb cita prèvia, el temps mitjà d’espera és de 2 minuts i 54 segons, mentre que en els tràmits urgents és de 10 minuts.
Tot plegat es valora en termes positius per part del regidor de l’OIAC, Xavi Flores, que qualifica el servei “d’òptim”.

El personal de l'OIAC
El personal de l’OIAC

L’OIAC es troba ubicada a la planta baixa de l’Ajuntament. L’horari és de 9 del matí a dues de la tarda, amb cita prèvia. Cada any s’hi atenen prop de 25.000 persones.

Cal destacar també que l’Ajuntament de Lloret és entitat de registre idCAT i que es pot adquirir aquest identificador digital a través de l’OIAC. L’any passat es van expedir més de 3.300 certificats digitals idCAT i, de moment, aquest 2021 ja s’han expedit gairebé 4.000 certificats.

spot_img

El + Vist