17.1 C
Lloret de Mar
Logotip de l'oficina

L’Oficina Jove de la Selva fa una enquesta per copsar com estan vivint la crisi del coronavirus els joves de la comarca

S'adreça a persones de 12 a 35 anys i toca temes com educació, treball, salut, gestió emocional, convivències, habitatge, cultura i lleure, entre altres.

Logotip de l'oficina

Darreres Notícies

L’Oficina Jove de la Selva ha elaborat un qüestionari per copsar com estan vivint aquests dies els joves de la comarca. La tècnica de Joventut del Consell Comarcal, Anna Güell, ha explicat que són unes trenta preguntes relacionades amb educació, treball, salut, gestió emocional, convivències, habitatge, cultura i lleure, entre altres.

Segons ha explicat Anna Güell, a través de les trobades telemàtiques que van mantenir amb alguns dels joves, van detectar que tenien ganes d’expressar com se sentien i com els estava afectant la crisi sanitària, econòmica i social que estem vivint. Per això van decidir impulsar aquesta enquesta.

La idea és fer un anàlisi extens dels resultats del qüestionari per poder impulsar accions que donin resposta a les demandes dels joves, un cop acabi la crisi del coronavirus. La tècnica de joventut creu que el col•lectiu serà diferent quan tornem a la nova normalitat.

L’Oficina Jove de la Selva ha volgut ampliar el rang d’edat dels 12 als 35 anys, per poder copsar les necessitats de tot el col•lectiu. I fa una crida perquè tothom que estigui comprès en aquesta franja respongui el qüestionari a través de la seva pàgina web (aquí). 

spot_img

El + Vist