5.6 C
Lloret de Mar
Logotip de l'oficina

L’Oficina Jove de la Selva fa una enquesta per copsar com estan vivint la crisi del coronavirus els joves de la comarca

S'adreça a persones de 12 a 35 anys i toca temes com educació, treball, salut, gestió emocional, convivències, habitatge, cultura i lleure, entre altres.

Logotip de l'oficina

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

L’Oficina Jove de la Selva ha elaborat un qüestionari per copsar com estan vivint aquests dies els joves de la comarca. La tècnica de Joventut del Consell Comarcal, Anna Güell, ha explicat que són unes trenta preguntes relacionades amb educació, treball, salut, gestió emocional, convivències, habitatge, cultura i lleure, entre altres.

Segons ha explicat Anna Güell, a través de les trobades telemàtiques que van mantenir amb alguns dels joves, van detectar que tenien ganes d’expressar com se sentien i com els estava afectant la crisi sanitària, econòmica i social que estem vivint. Per això van decidir impulsar aquesta enquesta.

La idea és fer un anàlisi extens dels resultats del qüestionari per poder impulsar accions que donin resposta a les demandes dels joves, un cop acabi la crisi del coronavirus. La tècnica de joventut creu que el col•lectiu serà diferent quan tornem a la nova normalitat.

L’Oficina Jove de la Selva ha volgut ampliar el rang d’edat dels 12 als 35 anys, per poder copsar les necessitats de tot el col•lectiu. I fa una crida perquè tothom que estigui comprès en aquesta franja respongui el qüestionari a través de la seva pàgina web (aquí). 

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.