13.5 C
Lloret de Mar

L’OIAC activa un recordatori interactiu per a la cita prèvia

Amb aquest sistema es pretén “optimitzar el temps d’atenció” a la ciutadania i evitar perdre les hores amb “usuaris no presentats”.

Ajuntament de Lloret de Mar.
Ajuntament de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

L’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Lloret (OIAC) ha posat en marxa un recordatori interactiu per a la cita prèvia. El dia abans, els ciutadans reben un WhatsApp per confirmar o bé anul·lar la cita.

servicios profesionales jimenez

En cas de confirmar-la, es rep una petita enquesta sobre el tràmit per poder agilitzar-lo. Si s’anul·la, aquesta hora queda lliure i així la pot aprofitar una altra persona.

Una usuària fent tràmits a l'OIAC
Una usuària fent tràmits a l’OIAC

Amb aquest sistema, que fa uns dies que funciona, es pretén “optimitzar el temps d’atenció” a la ciutadania i evitar perdre les hores amb “usuaris no presentats”, segons el regidor de l’OIAC, Xavi Flores.

El regidor avança que estan estudiant com ampliar l’horari d’atenció al públic a l’OIAC. Actualment, está oberta de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. L’atenció es fa amb cita prèvia, a través del web lloret.cat. El telèfon de l’oficina és el 972 36 18 00. L’OIAC dona tot tipus d’informació als veïns i facilita la tramitació d’assumptes d’àmbit municipal o altres administracions.

spot_img

El + Vist