9.2 C
Lloret de Mar
Cartell de la funció

Lola Herrera interpreta aquesta nit a Lloret “Cinco horas con Mario”, amb totes les entrades exhaurides

La funció es podrà veure aquesta nit, a partir de les 21h, al Teatre de Lloret.

Cartell de la funció

Darreres Notícies

La reconeguda actriu Lola Herrera interpreta aquesta nit “Cinco horas con Mario”, amb totes les entrades exhaurides. L’artista es posa a la pell de Carmen Sotillo, una dona de 44 anys que acaba de perdre al seu marit de forma inesperada.

L’acció s’ambienta en el març del 1966, després que les visites i la família marxen i ella es queda sola vetllant el cadàver del seu marit per última vegada. En aquest moment, inicia un monòleg, a través del qual descobrim les seves personalitats i els conflictes del seu matrimoni.

És un document que parla de les preocupacions econòmiques, religioses, polítiques, sexuals i morals de la vida espanyola dels anys seixanta. “Cinco horas con Mario” ens parla dels assumptes eterns de l’ésser humà, com la culpa, la soledat, la incomunicació o el sentit de la via. El regidor del Teatre, Albert Robert, es mostra satisfet per l’èxit en la venda d’entrades i destaca el fet que “una artista tan reconeguda com Lola Herrera” actuï a Lloret de Mar.

L’autor de l’espectacle és Miguel Delibes, amb la direcció de Josefina Molina. Es podrà veure aquesta nit, a partir de les 21h, al Teatre de Lloret, amb totes les localitats esgotades.

spot_img

El + Vist