14.3 C
Blanes
Les representants de l'ONG MIA

L’ONG MIA impulsa un concurs sobre els mites de la diversitat de cultures, dones i migració

El joc consisteix en tres preguntes que es resolen amb 90 segons i l'objectiu és sensibilitzar la ciutadania.

Les representants de l'ONG MIA

Darreres Notícies

L’ONG MIA (Mujeres Investigadoras Aliadas) insta la població de Lloret a participar a un concurs sobre diversitat cultural amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania. El funcionament és molt senzill i la persona guanyadora rebrà una capsa d’experiències per gaudir en terres catalanes.

“Aquest joc és una iniciativa de sensibilització ciutadana impulsada en el marc del Projecte Mosaic, que vol fomentar una societat més respectuosa i compromesa davant la injustícia social”, ha explicat Rocío Ruiz, de l’ONG MIA. L’entitat, amb seu a Lloret de Mar, es dedica a impulsar la recerca liderada per dones i a aplicar-la a projectes socials. Ruiz explica que la idea de fer aquest concurs va néixer davant de la diversitat cultural que hi ha a Lloret, on un 36% de la població és de procedència estrangera i hi conviuen 102 nacionalitats.

“Des d’ONG MIA, ens vam preguntar: ja en sabem prou, de les altres cultures?, i, les persones que no hem hagut de passar tot un procés migratori des d’altres països… realment ja hem superat la xenofòbia?”

Rocío Ruiz

Com diem, el funcionament del concurs és molt senzill i només robarà noranta segons a qui vulgui participar-hi, a través del web de l’ONG.

“El concurs MOSAIC consisteix en un test de tres preguntes sobre els mites de la diversitat de cultures, dones i migració”

Rocío Ruiz

El termini per participar al concurs acaba divendres de la setmana que ve, 30 de juny.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist