8.3 C
Lloret de Mar

L’Òpera Jove actuarà aquest dissabte al teatre de Lloret

Per primera vegada, el teatre de Lloret acull un espectacle d’òpera aquest dissabte. Serà L’impresario in Angustie, del compositor Domenico Cimarosa. Anirà a càrrec de l’Òpera Jove, una entitat sense ànim de lucre formada per estudiants de cant i orquestra, amb l’objectiu que coneguin el món professional. Els directors són Xavier Mendoza i Chantal Botanch. […]

L'Òpera Jove
L'Òpera Jove

Darreres Notícies

Per primera vegada, el teatre de Lloret acull un espectacle d’òpera aquest dissabte. Serà L’impresario in Angustie, del compositor Domenico Cimarosa. Anirà a càrrec de l’Òpera Jove, una entitat sense ànim de lucre formada per estudiants de cant i orquestra, amb l’objectiu que coneguin el món professional.

Els directors són Xavier Mendoza i Chantal Botanch. Són dos cantants que l’any passat van impulsar aquesta iniciativa, tal com ha explicat Mendoza, amb un doble objectiu. El més important és el pedagògic, ja que fins i tot els encarregats de perruqueria i maquillatge són estudiants.

L’altre objectiu és difondre l’òpera entre la ciutadania i demostrar que pot ser un espectacle divertit i amè. En aquest sentit, l’Òpera Jove vol que el públic percebi aquest gènere amb naturalitat, com un espectacle teatral més.

La funció a Lloret és aquest dissabte, a les nou de la nit. L’entrada val sis euros i, com sempre, es pot comprar a la pàgina web del teatre, al Museu del Mar o a taquilla.

L’Òpera Jove ja té un nou espectacle preparat per a la propera temporada, amb un altre grup d’estudiants. En aquest cas, l’òpera escollida és Il convito, del mateix autor.

spot_img

El + Vist