Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
Sopar de Dones Solidàries 2018

Lorena Gómez, Núria Feliu o Carina Mejías, entre les assistents al sopar de dones solidàries contra el càncer de mama

El sopar de l'Associació Catalunya Contra el Càncer i la Fundació Climent Guitart va comptar amb 253 dones i 47 homes que van fer un sopar paral·lel, també solidari.

Sopar de Dones Solidàries 2018

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

253 dones (i 47 homes) van assistir ahir a la nit al sopar solidari amb la lluita contra el càncer de mama. En aquesta 11a edició, la cita benèfica ha comptat amb convidades destacades com la cantant Lorena Gómez, guanyadora del concurs Operación Triunfo a l’any 2006.

També hi han assistit Núria Feliu, amb qui tothom s’ha volgut fotografiar, i Pilarín Bayés, que repeteix any rere any. Una altra repetidora en aquest sopar és la cantant Lucrecia. Una de les presentadores, igual que l’any passat, és la televisiva Laura Fa.

La cita solidària l’organitzen l’associació Catalunya contra el càncer i la cadena hotelera Guitart. Cristina Pané i Cristina Cabañes destaquen que cada any compten amb més participants en el sopar.

El sopar d’homes va comptar amb una cinquantena d’assistents

Totes elles han donat suport a la lluita contra el càncer de mama. El sopar compta cada any amb veïnes de Lloret i rodalies. Moltes d’elles repeteixen. La representació municipal ha comptat amb la 4a tinent d’alcalde, Lluïsa Baltrons. També hi ha hagut representació política per part de la diputada de Ciutadans, Carina Mejías.

Cada any, 4.500 dones són diagnosticades de càncer de mama a Catalunya. La finalitat d’aquest sopar és recaptar diners per al programa Molt per viure, destinat a les malaltes de càncer de pit.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica