26.2 C
Lloret de Mar
Sopar de Dones Solidàries 2018

Lorena Gómez, Núria Feliu o Carina Mejías, entre les assistents al sopar de dones solidàries contra el càncer de mama

El sopar de l'Associació Catalunya Contra el Càncer i la Fundació Climent Guitart va comptar amb 253 dones i 47 homes que van fer un sopar paral·lel, també solidari.

Sopar de Dones Solidàries 2018

Darreres Notícies

253 dones (i 47 homes) van assistir ahir a la nit al sopar solidari amb la lluita contra el càncer de mama. En aquesta 11a edició, la cita benèfica ha comptat amb convidades destacades com la cantant Lorena Gómez, guanyadora del concurs Operación Triunfo a l’any 2006.

També hi han assistit Núria Feliu, amb qui tothom s’ha volgut fotografiar, i Pilarín Bayés, que repeteix any rere any. Una altra repetidora en aquest sopar és la cantant Lucrecia. Una de les presentadores, igual que l’any passat, és la televisiva Laura Fa.

La cita solidària l’organitzen l’associació Catalunya contra el càncer i la cadena hotelera Guitart. Cristina Pané i Cristina Cabañes destaquen que cada any compten amb més participants en el sopar.

El sopar d’homes va comptar amb una cinquantena d’assistents

Totes elles han donat suport a la lluita contra el càncer de mama. El sopar compta cada any amb veïnes de Lloret i rodalies. Moltes d’elles repeteixen. La representació municipal ha comptat amb la 4a tinent d’alcalde, Lluïsa Baltrons. També hi ha hagut representació política per part de la diputada de Ciutadans, Carina Mejías.

Cada any, 4.500 dones són diagnosticades de càncer de mama a Catalunya. La finalitat d’aquest sopar és recaptar diners per al programa Molt per viure, destinat a les malaltes de càncer de pit.

spot_img

El + Vist