14.9 C
Lloret de Mar
Orquestra Selvatana

L’Orquestra Selvatana torna a Lloret per oferir el concert i ball de Festa Major

L'Hotel Evenia acollirà, avui dimecres, un concert a les vuit del vespre i, a partir de les onze de la nit, un ball de Festa Major amb la popular orquestra.

Orquestra Selvatana

Darreres Notícies

La Selvatana torna un any més a Lloret de Mar amb motiu de la Festa Major de Sant Romà. La popular orquestra oferirà un concert a les vuit del vespre i, a partir de les onze de la nit, un ball de Festa Major.

Tot plegat serà a l’Hotel Evenia amb entrada gratuïta. Miquel Gili, cantant de la Selvatana, explica que arriben a la vila amb una proposta renovada i molt atractiva. Serà un homenatge a Walt Diseny, perquè aquest any se’n celebra el 120è aniversari, i s’oferirà un repertori que tindrà com a fil conductor el personatge de la Mary Poppins.

A més a més, part del concert estarà dedicat al món del circ.

“Volem dedicar part del concert a gent que es dedica al món de l’espectacle com és el fantàstic món del circ, amb temes instrumentals molt universals”

Miquel Gili

Segons Miquel Gili, serà “un autèntic espectacle de Festa Major”, en què no s’oblidaran de la música tradicional catalana, “amb sardanes, cançons d’autor i tots aquells himnes que ens són molt propis a casa nostra”.

“Sempre, sempre, sempre, tot i ser un repertori molt internacional, el que utilitzem i defensem la Selvatana des de la nostra humil posició és la llengua catalana”

Miquel Gili

La Selvatana actua aquest vespre a l’Hotel Evenia. A les vuit, començarà el concert i a les onze, el ball de Festa Major.

spot_img

El + Vist