8.5 C
Lloret de Mar
Un dels espectacles del Lloret Outdoor Summer Festival

L’Outdoor Summer Festival tanca la 3a edició amb més de 12.000 espectadors

Són 2.000 espectadors més que l'any anterior i ja s'ha firmat la quarta edició.

Un dels espectacles del Lloret Outdoor Summer Festival

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

L’Outdoor Summer Festival ha tancat la seva tercera edició a Lloret de Mar amb més de 12.000 espectadors. Es confirma de cara a l’any vinent, al 2020, la novetat d’un festival dedicat a l’Espai Off, amb actuacions durant dos dies al carrer.

El festival, que es va tancar amb el Dia Mundial del Turisme, ha sumat aquesta temporada 2.000 espectadors més que en l’edició anterior, que va superar els 10.000 assistents.

Entre les actuacions que van reunir més espectadors, destaquen els 4.000 espectadors dels cinc concerts del Clon Festival i els 4.000 del cicle de tres concerts Fenals de Música.

L’espectacle individual que va despertar més curiositat entre locals i visitants va ser Lumen, de Yera Teatro, i els seus gegants lluminosos, que van seguir més de 2.000 persones durant el recorregut itinerant pel centre de Lloret de Mar.

Les actuacions infantils fetes a la Biblioteca Municipal, La Vila de Capdetrons i Circ amb maleta amb la pallassa Serafina, van aplegar més 250 participants, així com el concert de LaVBella Banda Swing & More va sumar un centenar d’assistents.

Espectacles de carrer com els de Lady Frank & Stein i Swing It, amb més de 300 espectadors cada un, van fer gaudir el públic amb propostes musicals i artístiques en diferents espais de Lloret de Mar.

Amaranta Gibert, directora del Teatre de Lloret, afirma que, amb aquest festival, la destinació s’ha aconseguit posicionar en el sector artístic català.

Per al proper any, s’ha confirmat la quarta edició del Lloret Outdoor Summer Festival. Serà una nova etapa que comptarà com la novetat d’un festival de dos dies d’actuacions artístiques al carrer. Tindrà lloc durant el mes de setembre a diferents indrets de Lloret de Mar, dins del programa Lloret Espai OFF.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.