7.6 C
Lloret de Mar

Lucía Vilma Gallardo García, de 13 anys, acaba de publicar la seva primera novel·la, ‘La App’

La jove estudiant de l'institut Rocagrossa explica la història d'un pare que pateix càncer i una filla diagnosticada d'Asperger, síndrome que pateix ella mateixa a la vida real.

Lucía Vilma Gallardo (Institut Rocagrossa)
Lucía Vilma Gallardo (Institut Rocagrossa)

Darreres Notícies

La lloretenca Lucía Vilma Gallardo García acaba de publicar la seva primera novel·la, titulada La App. Té només 13 anys, estudia a l’institut Rocagrossa i pateix el síndrome d’Asperger.

La jove adolescent està molt contenta d’haver aconseguit la fita d’escriure una noval·la.

“‘La App’ va sobre un pare que pateix càncer i una filla que pateix Asperger; és la meva primera novel·la i la vaig començar a escriure perquè tenia la necessitat d’explicar algunes coses”

Lucía Vilma Gallardo

L’argument se centra en un pare, l’Oliver, que té càncer, i la seva filla, la Lily, que pateix Asperger. Tots dos s’enfronten a les dificultats i meravelles de la vida des de la seva atípica forma d’entendre-la. L’autora deixa entreveure que, malgrat que hi ha una enorme diferència entre els protagonistes i la resta de la societat, al final les pors i les il·lusions moltes vegades són els mateixos.

És una novel·la sobre l’amor, sobre com de complicat pot ser, de vegades, Déu i sobre la comparació de l’infern interior amb qualsevol altre infern terrenal.

Amb La App, Lucía Vilma Gallardo vol fer un tribut a tots els pares i mares, especialment els que tenen “fills especials”.

spot_img

El + Vist