Dimarts, 24 novembre 2020
10.5 C
Lloret de Mar

L’última volta de l’Àngel Mullera

L'atleta lloretenc penja les botes, després d'acumular una carrera de 23 anys plena d'èxits.

-

Isabel Arnaud: Som com tothom, no hi ha cap anormalitat

La voluntat de la diada és tenir un record per totes les persones assassinades per transfòbia i recordar que les persones trans encara pateixen violència i discriminació cada dia arreu del món.

Espigoladors recull la collita que els productors ja no volen vendre per donar-li una segona vida

La fundació, amb la col·laboració de voluntaris, aprofita la fruita i verdura que no es ven, sobretot per motius estètics, i la reparteix entre la població més vulnerable.

La candidata del PDeCAT a la Generalitat es reuneix amb els empresaris lloretencs

L'exconsellera d'Empresa ha volgut copsar com estan vivint la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. El sector li demana ajudes.

Amb Veu Pròpia – Enric Dotras Ruscalleda

El nostre convidat d’avui és el representant del sector a la vila des de fa molts anys i, malgrat les dificultats del moment, ens parla amb optimisme i ganes de seguir treballant de valent pel turisme a Lloret de Mar.

Sense Pressa – Lara Torres

Aquest dimarts el programa d'entrevistes als regidors de l'Ajuntament ha comptat amb Lara Torres, del grup municipal No Adscrits.

Carrers buits i una ciutat en silenci: els veïns de Lloret obeeixen el toc de queda

Les poques persones que es troben als carrers tenen una causa justificada, com el certificat que acredita que tornen de treballar.

Una cursa en què no importava la marca final, les capacitats tècniques o la competitivitat. L’atleta Àngel Mullera s’ha acomiadat de la seva carrera esportiva, aquest divendres al vespre, amb una última volta a les pistes d’atletisme de Lloret.

El corredor posa final, així, a 23 anys de trajectòria com a esportista d’elit. En el seu palmarès hi deixa una participació en els Jocs Olímpics de Londres l’any 2012, 3 mundials, una medalla de bronze a l’Europeu de Zurich el 2014 i guanyador de 3 campionats d’Espanya.

Mullera s’ha mostrat molt orgullós dels èxits acumulats al llarg de tots aquests anys de professió. En concret, ha explicat que “ha sigut molt emocionant. Quan arriba el moment oficial fa llàstima perquè et venen records, és una mica nostàlgic però fer-ho al meu poble em fa feliç”.

L’acte ha comptat amb l’assistència dels seus amics, familiars però, sobretot, de les persones que van ajudar el lloretenc a aconseguir els objectius. Entre elles, el seu entrenador Isidro Jiménez que ha assegurat que “és una cosa de la qual jo podré presumir ja que he pogut compartir amb ell totes les aventures, els problemes, les il·lusions, els reptes. La relació que hem creat és una de les coses que em fa sentir més orgullós”

Jiménez ha afegit que les qualitats físiques que ja, de ben jove, apuntava l’Àngel Mullera eren òptimes per treballar una carrera professional: “només veure’l, el seu tronc era molt prim però les seves cames eren molt fortes. Era lleuger i, a més, corria d’una forma eficient. Amb un somriure guanyava a tothom”

Segons l’atleta, la família sempre ha estat un punt de suport molt important. Juani Rodríguez, mare de l’esportista, remarca que el secret per obtenir els resultats que ha aconseguit el seu fill ha estat “la humilitat. L’Àngel ha sabut guanyar però també perdre”.

Àngel Mullera penja les botes com a corredor professional però no es desvincula de l’atletisme. A partir d’ara obre una nova etapa com a entrenador de nens petits. Confessa que el seu fill Max, de 4 anys d’edat, també ha agafat amb ganes el fet de córrer per les pistes. Sobre la possibilitat de veure, en un futur, una altra generació Mullera en els podis, el pare no ho descarta: “això ho decidirà en Max. A ell li encanta córrer. Ve a les pistes i no para de fer voltes. Ell ho ha vist a casa, li agrada i no se li obligarà a fer res”.

El temps ho dirà però, de ben segur, en Max tindrà el millor entrenador per fer realitat els seus somnis. 

Resignació per les restriccions, però ganes de tornar a obrir per part de la restauració

El representant del sector assenyala que és "un petit pas", però "ni molt menys hi ha satisfacció absoluta".

Dulsat: “Cal fer les coses al màxim de bé per evitar un pas enrere en la lluita contra la Covid-19”

En el primer dia de desescalada, l'alcalde remarca que cal que tothom actuï correctament a títol particular, perquè la responsabilitat individual té conseqüències col·lectives.

Els clubs i entitats esportives tornen aquest dilluns als entrenaments

Les instal·lacions esportives a l'aire lliure tenen un aforament màxim del 50%, mentre que les d'interior tenen un 30%.
- Publicitat -