23.5 C
Lloret de Mar
Les dues joves becades

Luna Fernández i Lucía Corbacho, reconegudes per l’Ajuntament en guanyar la beca Amancio Ortega

De moment, no poden fer l'estada a l'estranger per la crisi del coronavirus.

Les dues joves becades

Darreres Notícies

Luna Fernández i Lucía Corbacho han rebut aquesta setmana el reconeixement de l’Ajuntament de Lloret per haver guanyat la beca de la fundació Amancio Ortega. Es tracta de dues alumnes de currículum brillant i que dominen l’anglès, que han estat seleccionades entre 600 estudiants de tot l’Estat espanyol, segons destaca Albert Ferrández, regidor d’Educació.

El premi de la beca consisteix en estudiar Primer de Batxillerat al Canadà o als Estats Units. Però, arran de la crisi pel coronavirus, aquesta estada a l’estranger no és possible. Una de les joves, Luna Fernández, reconeix que “ha estat un cop fort, jo ja estava mentalizada de marxar”.

La fundació Amancio Ortega els ha ofert, de moment, un curs online de prestigi. L’altra alumna becada Lucía Corbacho reconeix que “no és la solució que més m’agrada, però almenys no ens han oblidat, potser hi anem més endavant”.

Pel que saben, l’estada a l’estranger no està cancelada, només suspesa. En qualsevol cas, tant la Lucía com la Luna tenen previst cursar primer de Batxillerat a Lloret i estan a l’expectativa de com acaba la seva beca amb la fundació Amancio Ortega.

Albert Ferràndez, Luna Fernàndez i Lucía Corbacho

spot_img

El + Vist