17.9 C
Lloret de Mar

Makers Lloret dona 670 euros al Centre de Distribució d’Aliments

Són els diners que van sobrar de la campanya que van impulsar durant la primera onada per finançar el material que fabricaven.

L'entrega del xec, aquest migdia (NRLL)
L'entrega del xec, aquest migdia (NRLL)

Darreres Notícies

Makers Lloret ha donat 670 euros al Centre de Distribució d’Aliments. Al març, quan va esclatar la pandèmia, el grup va destinar tots els esforços a fabricar material de protecció, especialment per als sanitaris. Ho van fer de manera completament altruista i per pagar el material van impulsar una campanya per recaptar fons.

servicios profesionales jimenez

Una membre del col·lectiu, la pediatra Yaiza Hernández, explica que ja en aquell mateix moment es van comprometre a donar tots els diners que sobressin a una causa solidària. En aquest cas, al Centre de Distribució d’Aliments que gestiona Càritas Lloret amb la col·laboració de l’Ajuntament. Un donatiu que la presidenta de Càritas Lloret, Lucía Echegoyen, ha rebut amb els braços oberts.

Entrega xec Makers Caritas
El xec (NRLL)

Després de mesos de feina intensa, els Makers van decidir aturar-se, perquè consideraven que ja no feia falta la seva col·laboració. Tot i així, tenen pantalles protectores en estoc i les entreguen als centres sanitaris que ho sol·liciten.

La pediatra recorda que al març hi havia molta necessitat de crear material de protecció com fos; ara, en canvi, la situació ha millorat molt en aquest sentit. Tot i així, demana a la població que sigui responsable i que compleixi de manera estricta totes les mesures perquè la situació de pandèmia és molt complicada ara que vivim la segona onada de contagis.

L’entrega del xec s’ha fet avui al migdia, al local de Càritas, ubicat a la parròquia de Sant Romà.

spot_img

El + Vist