11.4 C
Blanes
Manel

Manel obre aquest divendres el tercer festival Som de Mar

Com a novetat, hi haurà una zona village a Sa Boadella oberta a tothom, a partir de les sis de la tarda, amb accés directe als Jardins de Santa Clotilde per a les persones que vagin als concerts.

Manel

Darreres Notícies

Manel grup obrirà la tercera edició del festival Som de Mar, que comença demà i acabarà dissabte de la setmana que ve. Cada nit, un artista diferent pujarà a l’escenari dels Jardins de Santa Clotilde.

El guitarrista de Manel, Roger Padilla, ha explicat que tocaran cançons de l’últim disc, però també de les més clàssiques del grup.

“Hi ha unes quantes cançons de l’últim disc que encara no hem deixat de fer, com Formigues o Boy Band, i altres caçons com Teresa Rampell

Roger Padilla

Els Manel van presentar la seva primera maqueta el 2007. Quinze anys després, quan miren enrere, no poden estar més que orgullosos de la seva evolució.

Manel actuarà demà divendres, mentre que dissabte serà el torn de Ramon Mirabet. El seguiran Coque Malla, Blaumut, Rosario Flores, Sergio Dalma, Boney M. feat Liz Mitchell, Joan Dausà i tancaran el festival, dissabte 27 d’agost, Els Pets. Tots els concerts són a les deu de la nit.

Recordem que, com a novetat, hi haurà una zona village a Sa Boadella oberta a tothom, a partir de les sis de la tarda, que tindrà accés directe als Jardins de Santa Clotilde per a les persones que vagin als concerts.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist