10.5 C
Lloret de Mar
Els Maria Dolors en un concert

Maria Dolors, nou convidat a les sessions virtuals dels Bucs d’El Puntet

L'actuació, que es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet, es farà demà dimecres, a les 20 hores.

Els Maria Dolors en un concert

Darreres Notícies

Els Maria Dolors actuen aquest dimecres en una nova sessió virtual dels Bucs d’El Puntet. La banda de rock lloretenca oferirà els seus millors temes, després d’un any sense poder fer concerts, a causa de la pandèmia.

Un dels seus membres, el vocalista Àlex Giral, agraeix l’oportunitat i assegura que els va semblar una gran idea quan els ho van proposar.

“Ens van oferir la possibilitat de fer un concert, la idea ja ens semblava bona i encara més després de veure la bona sonorització de les actuacions prèvies d’aquesta iniciativa”

Àlex Giral

La banda de rock català es va crear el 2018. Està formada pel compositor Sergi Garcia Arpí, el baixista Francesc Arpí, el bateria Manel Conde i el cantant Àlex Giral. Asseguren que tenien moltes ganes de poder tornar a fer un concert i lamenten les greus conseqüències que ha deixat la pandèmia en els grups amateurs, en particular, i en el sector cultural, en general.

“Tenim moltes ganes de tocar, portem un any aturats i qualsevol ocasió és bona, perquè amb la pandèmia encara és més complicat donar-se a conèixer pels grups novells i amateurs”

Àlex Giral

La de Maria Dolors serà la tercera actuació en streaming dels Bucs del Puntet, després de les de Xavi Fornaguera i els Lost in August. El concert, amb el qual col·labora Nova Ràdio Lloret, es podrà seguir aquest dimecres en directe a través de les xarxes socials dels Bucs i d’El Puntet. Començarà a les vuit del vespre.

spot_img

El + Vist