9.1 C
Lloret de Mar

Marina Nicolàs deixa el govern i serà regidora no adscrita a l’oposició

La regidora, que a les properes eleccions municipals defensarà la candidatura de Jordi Martínez, ha presentat la sol·licitud per deixar de formar part del grup municipal Junts per Lloret i passar a ser regidora no adscrita a l'oposició.

Marina Nicolàs
Marina Nicolàs

Darreres Notícies

Marina Nicolàs deixarà el govern. La regidora, que a les properes eleccions municipals defensarà la candidatura de Jordi Martínez, ha presentat la sol·licitud per deixar de formar part del grup municipal Junts per Lloret i passar a ser regidora no adscrita a l’oposició.

servicios profesionales jimenez

Ella mateixa assegura que ha estat una decisió complicada, però creu que calia fer aquest pas, ja que el que era el seu partit fins ara ha anunciat que presentarà candidatura el 2023 amb el nom Tots per Lloret, mentre que ella defensarà la candidatura que encapçala Jordi Martínez amb Junts.

“La situació ara que legítimament tots comencem a treballar pel maig del 2023 és estranya, diria que incòmoda, i jo ara allà estic sola i crec que és el que toca fer”

Marina Nicolàs

En la seva nova etapa a l’Ajuntament, Marina Nicolàs assegura que farà una oposició constructiva.

“Evidentment, no tinc cap intenció d’anar amb una posició destructiva, ni molt menys”

Marina Nicolàs

Marina Nicolàs va entrar al govern després de les eleccions del 2019 i s’ha encarregat de les àrees de Medi Ambient, Joventut i Biblioteca. Durant aquests gairebé quatre anys, la valoració que fa és molt positiva.  

“Ha estat una decisió difícil, però estic molt agraïda per les persones que han confiat en mi, per tot el que he après i per les persones que han treballat al meu costat”

Marina Nicolàs

La regidora ha presentat ja la sol·licitud de renúncia, però ha demanat que sigui efectiu després de l’últim ple d’aquest any, que està programat per al 27 de desembre. D’aquesta manera, diu, podrà tenir uns dies per fer el relleu ben fet.  

spot_img

El + Vist