8 C
Lloret de Mar

Marina Urpí, premi al millor videojoc en el Pitching Àudiovisual de Catalunya

El guardó l’ha assolit juntament amb Sílvia Masllorens (Universitat de Vic) per ‘Raz Circus’, un joc de taula físic amb una aplicació complementària que inclou realitat augmentada i promet una experiència innovadora.

Marina Urpí, presentant el videojoc 'Raz Circus'.
Marina Urpí, presentant el videojoc 'Raz Circus'.

Darreres Notícies

La lloretenca Marina Urpí ha guanyat el premi al millor videojoc dins del Pitching Audiovisual de Catalunya. El guardó l’ha assolit juntament amb Sílvia Masllorens –totes dues de la Universitat de Vic- per ‘Raz Circus’. Un joc de taula físic amb una aplicació complementària que inclou realitat augmentada i promet una experiència innovadora.

servicios profesionales jimenez

La mateixa Marina Urpí, que ha acabat el Grau de Multimèdia, explica que és el seu Treball de Fi de Grau. El defineix com “un joc de supervivència a dins d’un circ que sembla abandonat, els jugadors han de trobar objectes per poder escapar i superar uns quants reptes”.

raz circus
El videojoc ‘Raz Circus’.

La Marina explica que ella i la seva companya estan molt contentes amb el premi, guardonat amb 2.000 euros. “Han estat moltes hores i dedicació, molt orgulloses que agradi a la gent, la idea és aconseguir que sigui una realitat, ja hi ha alguna empresa interessada” en ‘Raz Circus’, apunta.

premi Marina Urpi 2
Marina Urpí, amb els altres guardonats.

El projecte de la Marina Urpí ha estat un dels seleccionats aquest any, dins del Pitching Audiovisual Universitat-Indústria, que ha tingut lloc a mitjans de novembre. És l’acte principal de la Setmana del Talent. Durant tres dies, projectes procedents de treballs de final de carrera i màster de centres universitaris catalans, espanyols i internacionals, es mostren davant una taula formada per professionals del sector en les categories de ficció, no ficció, formats televisius, videojocs i noves finestres.

spot_img

El + Vist