12.2 C
Lloret de Mar

Marmirada organitza una jornada per exposar com fomentar les reserves directes

Sis professionals exposaran quines eines tecnològiques es poden fer servir i com s'han d'aplicar per millorar la rendibilitat i augmentar les reserves directes.

Objectiu: fomentar les reserves directes
Objectiu: fomentar les reserves directes

Darreres Notícies

Com es pot aprofitar la tecnologia per incrementar la rendibilitat i les vendes directes d’un hotel. Això és el que es pretén respondre a l’esdeveniment que l’empresa lloretenca Marmirada organitza per al proper dimarts, 17 de maig.

servicios profesionales jimenez

La jornada es farà a l’Hotel Acapulco i estarà presentada pel regidor de Noves Tecnologies Albert Robert, que mostra el suport de l’Ajuntament cap als establiments que aposten per la innovació tecnològica.

“Com a administració, sempre estarem al costat dels establiments que apostin per la tecnologia, per optimitzar recursos i per millorar els seus serveis”

Albert Robert

Els ponents seran representants de diferents empreses, que presentaran les seves eines per explicar com poden ajudar els hotels a incrementar les seves vendes directes. Un d’ells és Carlos Rentero, country manager de Bookassist d’Espanya i Amèrica Llatina.

“La millor tecnologia del món no pot arreglar una mala estratègia; a banda d’aportar les eines, la nostra tasca és donar un enfocament estratègic correcte”

Carlos Rentero

Rentero remarca que és molt interessant fomentar les vendes directes per estalviar-se el pagament de comissions a intermediaris.

“A l’hotel li interessa que un client reservi directament perquè les comissions que paga a un intermediari no se’n van de la seva butxaca; millora la rendibilitat i l’experiència de la clientela”

Carlos Rentero

Un altre dels ponents serà Damià Font, director de Marmirada i també de l’Hotel Acapulco, que apunta que arran de la pandèmia han canviat els hàbits de reserva.

“Arran de l’experiència Covid, després d’una època de tancament, ara les agències online tenen unes polítiques molt més flexibles”

Damià Font

Tot i així, Damià Font matisa que en cap cas defensen que s’hagi d’acabar amb els intermediaris. Senzillament, creu que cal ser curós i fer una bona elecció.

“No ens hem de carregar els intermediaris, simplement buscar aquells que fan la feina bé”

Damià Font

La resta de convidats són Benjamin Devisme (Quicktext), Cinta Massó (The Hotels Network), Miguel Hilta (Fideltour) i Roberto Sánchez (Yield Planet).

La jornada es farà a Lloret, però també a Girona i Salou. La sessió a l’Hotel Acapulco serà dimarts, a les nou del matí, i acabarà amb una taula rodona amb Mariona Planesas, directora de l’hotel Anabel. Les portes estan obertes a tothom, però cal fer inscripció prèvia en aquest link.

spot_img

El + Vist