1.8 C
Lloret de Mar
Un espectacle del Lloret Outdoor Summer Festival d'aquest estiu (Audio Selva)

Més de 10.000 persones participen al Lloret Outdoor Summer Festival d’aquest 2021

El festival ha celebrat la 5a edició amb èxit i des de Lloret Turisme asseguren que la proposta està ja consolidada.

Un espectacle del Lloret Outdoor Summer Festival d'aquest estiu (Audio Selva)

Darreres Notícies

El Lloret Outdoor Summer Festival ha tancat la 5a edició amb més de 10.000 assistents. Les valoracions per part de l’Ajuntament i de Lloret Turisme són molt positives i asseguren que el festival cultural d’estiu ja està consolidat a la destinació.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, remarca la importància que té organitzar aquest festival.

“Són unes dades molt positives d’uns visitants que valoren tenir cultura a l’aire lliure en una destinació com la nostra”

Elizabeth Keegan

El Lloret Outdoor Summer Festival ha aglutinat una trentena d’activitats culturals durant els mesos de juliol, agost i setembre. La intenció és oferir un ventall de propostes variades i aptes per a tothom, parli l’idioma que parli.

“Procurem que siguin espectacles sense idiomas perquè tothom que ens visiti els pugui gaudir de la mateixa manera”

Elizabeth Keegan

Hi ha hagut visites guiades, concerts, actuacions de teatre i circ al carrer, cinema a la fresca i tallers familiars. Tot plegat gestionat des de Lloret Turisme, però també des del Teatre, Patrimoni Cultural, la Biblioteca, Festes i Cultura.

A les 10.000 persones que han assistit a algun dels espectacles del Lloret Outdoor Summer Festival, cal sumar-hi 4.200 espectadors al SOM de Mar, 900 al cicle l’Estiueja i 50.000 persones al Drone Festival.

spot_img

El + Vist