8 C
Lloret de Mar

Més de 100 milions d’euros per renovar els hotels de Lloret de Mar

La dada es posa de relleu en la signatura de l'acord de col·laboració entre l'Ajuntament i la Mesa Empresarial de Turisme.

Els membres de la Mesa i l'Ajuntament, en la signatura del conveni
Els membres de la Mesa i l'Ajuntament, en la signatura del conveni

Darreres Notícies

Inverteixen més de 100 milions d’euros per renovar, en els darrers anys, la planta hotelera de Lloret de Mar. La dada, important, s’ha posat de relleu en la signatura de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament i la Mesa Empresarial del Turisme, aquest dilluns.

servicios profesionales jimenez

La firma permet continuar el desenvolupament del pla operatiu per a la reconversió turística de la destinació. Josep Maria Molist, president de la Mesa, assenyala que “hi ha hotels que s’han renovat del tot o quasi del tot, amb la voluntat de posar-se al dia amb les reformes, ja sigui des del punt de vista ambiental, energètic o de digitalització”.

El president de la Mesa també destaca “l’esforç en l’especialització en productes turístics com poden ser el familiar, l’esportiu o l’actiu” a la destinació.

El conveni l’ha signat l’alcalde de part de l’Ajuntament de Lloret. Jaume Dulsat subratlla que “la reconversió d’una destinació turística precisa necessàriament d’aquesta col·laboració público-privada per esdevenir una realitat”.

A través del conveni, l’Ajuntament es compromet a executar el projecte ‘Ciutat de la Llum’, el concurs d’urbanistes, creació de productes turístics o l’organització d’esdeveniments fora de la temporada turística.

Fins ara, el pla operatiu –creat 8 anys enrere- ha permès fer realitat les pistes de raqueta, la segona part del camí de ronda entre Lloret i Fenals, la remodelació de la Plaça Pere Torrent o la implementació d’una eina d’intel·ligència turística.

spot_img

El + Vist