23.6 C
Lloret de Mar
Activitats dirigides, aquest estiu a la Roca d'en Maig.

Més de 18.000 persones gaudeixen de les activitats de platja a Lloret de Mar

La xifra -que supera el volum de participants anteriors a la pandèmia- ha sorprès en positiu els responsables de la destinació.

Activitats dirigides, aquest estiu a la Roca d'en Maig.

Darreres Notícies

Més de 18.000 usuaris han gaudit aquest estiu del programa de dinamització de platges de Lloret de Mar. Es tracta d’una xifra que supera el volum de participants anteriors a la pandèmia.

El programa, que engloba les platges de Lloret i Fenals, comptava amb diversos serveis gratuïts, com activitats dirigides, sessions de ioga, propostes esportives, miniclub infantil, biblioplatja i l’espai nadó.

Ioga, a la platja de Fenals

En concret, prop de 10.000 persones han gaudit del servei a la platja de Lloret i més de 8.300 ho han fet a la de Fenals. Les activitats dirigides han estat les més demandades, superant els 5.000 participants, seguides del miniclub infantil, amb 3.000 usuaris a la platja de Lloret i 2.600 a la de Fenals.

Com diem, són unes xifres que superen la dels usuaris de la passada temporada, que van ser de 12.700 participants i també les del 2019, on es van registrar 15.300. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, considera que ha estat una “sorpresa molt positiva” que les xifres d’aquest 2021 hagin superat les del 2019.

El miniclub, de la platja gran (Lloret Turisme).
El miniclub, de la platja gran (Lloret Turisme).

Entre les novetats d’aquesta temporada, hi ha els tallers familiars que s’han fet a l’espai nadó del miniclub infantil. S’han tractat temes com la prevenció i els primers auxilis en infants, així com aspectes d’alimentació. Tot s’ha fet, sempre, respectant els protocols de seguretat de la Covid-19.

Lloret de Mar està certificada com a Destinació de Turisme Familiar des del 2010, per l’Agència Catalana de Turisme, i compta actualment amb 22 establiments certificats entre empreses d’allotjament i activitats.

Actualment, Lloret Turisme treballa en el Pla de millora de la competitivitat en el turisme familiar de Lloret, per reforçar el posicionament d’aquest segment en la destinació. Per exemple, es duen a terme accions com la constitució d’una mesa de turisme familiar, així com l’elaboració de campanyes publicitàries i productes especialitzats.

spot_img

El + Vist