7.6 C
Lloret de Mar

Més de 250 dones assistiran a la 15a edició del Sopar de Dones Solidàries contra el càncer

La cita se celebra aquest dijous i, entre altres persones reconegudes, ja ha confirmat l'assistència l'exjugadora del Barça Melanie Serrano.

El Sopar de Dones Solidàries del 2019
El Sopar de Dones Solidàries del 2019

Darreres Notícies

Més de 250 dones participaran a la 15a edició del Sopar de Dones Solidàries contra el càncer, que se celebra aquest dijous, 3 de novembre. Fa dies que s’han omplert totes les places i des de l’organització estan molt contentes de la resposta que ha tingut, un any més, la vetllada benèfica.

La presidenta de la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, Cristina Pané, ressalta la bona acollida que té la cita entre les lloretenques.

“L’èxit és de les dones de Lloret, que s’han fet aquest sopar solidari seu i que estan molt contentes de poder col·laborar amb nosaltres”

Cristina Pané

Com cada any, entre les assistents hi haurà persones reconegudes. Per exemple, enguany ha confirmat la seva assistència l’exjugadora del Barça Melanie Serrano.

Melanie Serrano assistirà al Sopar de Dones Solidàries d'aquest any
Melanie Serrano assistirà al Sopar de Dones Solidàries d’aquest any

A més, es comptarà amb una breu actuació de la lloretenca Laura Gibert, exconcursant del programa Eufòria de TV3, i de la pianista Laura de Andrés, que acompanyarà les cantants Paula Freixa i Marina Vives.

L’àpat, obert només a dones, té un cost de 60 euros, que es destinen al programa local de l’associació contra el càncer, per ajudar les persones malaltes de càncer i les seves famílies.

“Els diners es destinen al programa de l’associació contra el càncer de Lloret, per als malalts i les seves famílies, amb tot el que necessiten: psicòleg, material com perruques o llits, etc.”

Cristina Pané

El sopar de dones solidàries va començar amb una quinzena de lloretenques que havien patit càncer i s’aplegaven per fer-se costat les unes a les altres. De seguida, però, va tenir molt de ressò i són moltes les dones que s’hi apunten cada any.

Aquest any, la cita s’ha avançat, ja que tradicionalment es feia més endavant, i Cristina Pané ha explicat que la intenció és acabar organitzant el sopar el 19 d’octubre, per fer-lo coincidir amb el Dia Contra el Càncer de Mama.

No obstant això, enguany la cita arriba aquest dijous, 3 de novembre, a partir de les vuit del vespre, a la Sala Palas Atenea de l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort, que col·labora amb la causa des dels inicis.

spot_img

El + Vist