15.8 C
Lloret de Mar

Més de 30 anys de recerca al voltant de la figura de Joan Miró resumits en un llibre

És el que presentarà aquesta tarda (19.30 hores, Biblioteca) el poeta Vicenç Altaió en la cloenda del cicle Lloret Radical Poesia.

Vicenç Altaió
Vicenç Altaió

Darreres Notícies

Aquesta tarda, el poeta vallesà Vicenç Altaió tancarà el cicle Lloret Radical Poesia. Serà amb una conferència que servirà per presentar el seu llibre Miró i els poetes catalans.

El convidat és un dels referents de la poesia catalana i és un artista polifacètic, que ha publicat una trentena de llibres, entre narrativa, poesia i assaig i, fins i tot, ha estat lligat al món del cinema, interpretant el paper de Giacomo Casanova a la pel·lícula Història de la meva mort, d’Albert Serra.

El mateix Vicenç Altaió explica que la xerrada d’aquesta tarda és el resultat d’una recerca al voltant de la figura de Joan Miró, que ha durat més de 30 anys.

La presentació del llibre i la conferència de Vicenç Altaió es farà aquesta tarda, a dos quarts de vuit, a la sala polivalent de la Biblioteca. L’entrada és gratuïta.

D’aquesta manera, es tancarà la primera edició del Lloret Radical Poesia, un cicle pel que han passat poetes com Enric Cassasses, Josep Pedrals, Dolors Miquel, Carles Rebassa o la lloretenca Neus Dalmau.

spot_img

El + Vist