Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Cartell del Carnaval

Més de 300 persones participaran en el Birrastoltes, que arriba amb novetats i canvis en el recorregut

La sortida es farà aquest dissabte, a les 19.30 h, des de la plaça de la Vila.

Cartell del Carnaval

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Aquest dissabte, després de la rua, se celebrarà el Birrastoltes, un corre-bars que organitza, de nou, l’associació Joventut Sa Romana, que comptarà amb la participació de més de 300 persones. És un esdeveniment per a majors d’edat, similar a la Trastukada que es fa durant la Festa Major de Sant Romà.

L’edició d’aquest 2020 arriba amb sorpreses i novetats que no s’han volgut desvetllar. Una d’elles és el recorregut. No serà el mateix, perquè “s’ha volgut diferenciar de la Trastukada”, tal com ha explicat Antonio Fernández, membre de l’associació Joventut Sa Romana.

Des de l’organització es convida a tots els participants a venir disfressats. D’aquesta manera, podran guanyar diferents premis. Fernández destaca que “l’any passat ve venir molta gent disfressada”.

El Birrastoltes de Carnaval serà aquest dissabte. La sortida es farà a les 19.30 h, des de la plaça de la Vila. De moment, hi ha més de 300 inscrits. Qui vulgui participar-hi encara té una oportunitat de fer-ho. Abans que comenci l’activitat, l’organització permetrà fer 15 inscripcions més als primers que arribin al lloc de sortida.

 

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".