14.9 C
Lloret de Mar
Moment de la convenció amb la intervenció de l'alcalde Jaume Dulsat

Més de 50 delegats de l’Agència EFE es reuneixen en una convenció a Lloret

Al llarg de tres dies, han debatut sobre les línies mestres de la companyia de cara al pròxim any.

Moment de la convenció amb la intervenció de l'alcalde Jaume Dulsat

Darreres Notícies

L’agència de notícies EFE ha celebrat la seva convenció estatal a Lloret de Mar. Al llarg de tres dies, més de 50 delegats han debatut sobre les línies mestres de la companyia de cara al pròxim any.

L’esdeveniment ha tingut lloc a l’Hotel Guitart Gold Central Park. Ha comptat amb la presència de l’equip directiu de l’agència de comunicació encapçalat pel seu president, Fernando Garea, així com dels delegats provinents de les diferents províncies de l’estat espanyol.

A més, els assistents també han aprofitat el temps per conèixer l’estratègia de reconversió turística de la destinació. Va ser en un sopar de gala en què l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, acompanyat d’altres representants del consistori, va enumerar les accions que ha impulsat l’equip de govern en aquest últim mandat.

Les valoracions d’aquesta trobada han estat molt positives. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, destaca que “fem molts esforços per portar periodistes, per tal que facin difusió de les novetats de Lloret i també és positiu perquè sumem una convenció més”.

Per la seva part, el delegat de l’agència EFE a les comarques gironines, David Álvarez, explica que han escollit Lloret de Mar perquè “reunia totes les condicions tant per infraestructures com perquè els delegats poguessin conèixer una destinació nova”.

Álvarez ha reconegut que els periodistes han quedat sorpresos pel treball de Lloret en matèria turística i que s’ha pogut conèixer la destinació des d’un punt de vista que desconeixia la majoria dels professionals que han participat en la convenció.

L’agència EFE és la primera empresa servidora de notícies en espanyol i la quarta del món.

spot_img

El + Vist