27.2 C
Lloret de Mar

Més de 55.000 usuaris van passar pel teatre de Lloret de Mar al llarg del 2018

La dada es va donar a conèixer a la presentació de la nova temporada, que compta amb més de 20 espectacles de teatre, música i dansa, a banda d'una dotzena de propostes de cineclub.

Darreres Notícies

Més de 55.000 usuaris van passar pel teatre de Lloret de Mar al llarg del 2018.
És una de les dades que s’han donat a conèixer en la presentació de la temporada dels propers mesos, en què s’aposta per l’humor, el teatre compromès així com els espectacles familiars. 

El regidor de Cultura, Albert Robert, a la presentació

En la presentació del passat divendres, s’ha anunciat que, després de LA BELLA DOLORES, el teatre continua produint. Aquest 2019, a la tardor, s’estrenarà EL REI LEAR, amb el gran Fermí Reixach. El regidor de Cultura, Albert Robert, afegeix que treballen per incloure l’obra dins del festival Temporada Alta de Girona -amb la funció des de Lloret- i per a la programació del Teatre Lliure de Barcelona.

L’acte ha permès donar a conèixer les pel·lícules que projectarà el cineclub Adler, que ha preparat una selecció infantil per a les matinals de diumenge. S’anomena EL PETIT ADLER, tal com va explicar el president del cineclub, Joan Moret.

Temporada del Cineclub Adler
La directora del Teatre, Amaranta Gibert, a la presentació

Els més petits també tenen propostes a la seva mida, tal com va explicar la directora del Teatre, Amaranta Gibert. A més, podeu escoltar a l’arxiu adjunt dues joves espectadores, que no es van voler perdre la presentació de la temporada, la Maria i la Jana Fornaguera. El públic ha sortit satisfet amb les obres que passaran pel teatre fins al mes de maig. Vero Rincón es decanta per la programació del teatre més compromès i social. També podeu escoltar Jordi Fornaguera.

La nova temporada compta amb més de 20 espectacles de teatre, música i dansa, a banda d’una dotzena de propostes de cineclub. Podeu consultar tota la programació al web del Teatre de la Costa Brava Sud.

spot_img

El + Vist