14.3 C
Blanes
El camí de ronda entre Lloret i Fenals

Més de 700 persones estrenen el nou tram del camí de ronda amb el Xino-Xano

L'entitat fa una valoració molt positiva de la marxa, que ha tornat a acabar a Santa Cristina.

El camí de ronda entre Lloret i Fenals

Darreres Notícies

Més de 700 persones han participat a la Marxa de les Platges del Xino-Xano aquest diumenge, amb molt bones valoracions per part de l’organització. Tal com estava previst, l’entitat ha pogut estrenar el nou tram del camí de ronda entre Lloret i Fenals i, a més a més, ha mantingut un recorregut espectacular per creuar de Sa Boadella a Santa Cristina, on ha acabat la caminada.

Un membre de la penya, Carles Carbonell, assegura que poder connectar Lloret amb Fenals per primera línia ha agradat molt als participants.

“Vam trobar un dia meravellós, sense massa calor i més de 700 persones van poder gaudir de la marxa, amb el gran honor de poder estrenar el nou camí de ronda, que ha quedat fantàstic”

Carles Carbonell
marxa xino xano 2023 (6)
El tram nou, acabat d’estrenar
marxa xino xano 2023 (4)
Molts participants aprofitaven per captar imatges espectaculars

Sobre l’últim tram, de Sa Boadella a Santa Cristina, l’any passat es va estrenar un camí que voreja la costa i, com que va agradar molt, també l’han mantingut. Fins i tot, Carles Carbonell anima a estudiar la possibilitat de crear-hi algun mirador.  

“Veus Santa Cristina des d’un indret que és meravellós; aquest camí el vam estrenar l’any passat i hem decidit mantenir-lo perquè realment veure Santa Cristina des d’aquell punt és impressionant”

Carles Carbonell
marxa platges xino xano (2)
Les vistes de Santa Cristina des del camí de ronda

La Marxa de les Platges va sortir des de Sa Caleta per anar a agafar l’inici del camí de ronda a tocar Cala Canyelles. Després es va passar per les diferents cales fins arribar de nou a Lloret, on es va creuar el passeig i es va enllaçar amb el camí de ronda fins a Fenals. D’allà, es va anar a buscar el bosc per endinsar-se de nou en el camí de ronda entre Sa Boadella i Santa Cristina, on es va fer una sardinada popular.

marxa platges xino xano (1)
La marxa va tornar a acabar a Santa Cristina

El recorregut ha agradat molt i, en principi, el Xino-Xano té previst mantenir-lo per a futures edicions, amb el bus llançadora que torna els participants cap a Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist