8.3 C
Lloret de Mar

Més de 800 alumnes i mestres, al pessebre vivent de la Immaculada Concepció

Enguany el 'Camí de Nadal' recupera les visites presencials i manté la finalitat solidària amb la Marató.

Una de les escenes del pessebre vivent 'Camí de Nadal'.
Una de les escenes del pessebre vivent 'Camí de Nadal'.

Darreres Notícies

Més de 800 persones, entre alumnes i mestres, escenifiquen aquest dimecres l’espectacular pessebre vivent de la Immaculada Concepció. Enguany recupera el públic presencial, després de dos anys de no poder-ho fer per la pandèmia. I manté la seva vessant solidària amb la Marató de TV3, destinada a les malalties cardiovasculars.

servicios profesionales jimenez

Tot plegat s’afronta amb “molta il·lusió” des de l’escola, tal i com explica un dels mestres, Adolf Nierga, que forma part de l’equip directiu. Afegeix que s’hi han implicat tots els infants, des de P3 fins a 2n de Batxillerat.

L’activitat “Camí de Nadal” compta amb les escenes habituals del pessebre, des del naixement, als oficis propis de l’època, com els pastors o els àngels.

Els diners per a la Marató es recullen a través del sistema de taquilla inversa. En què hi haurà una urna en la sortida del recorregut, al pati de la Immaculada, i allà el públic podrà donar els diners que vulgui. Tots, íntegrament, seran per a la causa solidària.

El pessebre vivent de la Immaculada Concepció es duu a terme aquest dimecres, a partir de les 15.15h. És una activitat oberta a tothom.

Caritas recull roba a la IC

En un altre ordre de qüestions, l’escola ha fet públic aquest dilluns que Càritas ha recollit els 357 quilos de roba reunits al centre escolar que es destinaran a famílies sense recursos.

spot_img

El + Vist