28.3 C
Lloret de Mar

‘Mi Medicina’, el nou single amb videoclip de la lloretenca Ms Maiko

L’artista lloretenca explica que la cançó donarà títol al disc que té previst publicar aquest mateix setembre.

Darreres Notícies

Ms Maiko (@yosoymsmaiko) acaba de llançar un nou single. Es titula Mi Medicina i compta també amb un videoclip, que es pot veure en plataformes digitals com YouTube.

L’artista lloretenca explica que la cançó donarà títol al disc que té previst publicar aquest mateix setembre. Mi Medicina reflecteix molt bé el que ha estat per a ella l’elaboració de l’LP, ja que centrar-se en la música ha estat una cura per fer front a la complicada situació actual.

“És un tema que explica bé el que ha estat el procés d’escriure l’àlbum, que ha estat una cosa curativa”

Ms Maiko

El videoclip, amb música del també lloretenc Dj Tillo, s’ha rodat a diferents espais de Lloret, com l’skate park del costat de les Pistes d’Atletisme o la pista multiesportiva del barri del Rieral.

Ms Maiko va publicar el seu primer àlbum l’any 2012, titulat Clarita como el agua. A més, en els últims anys ha presentat altres temes com “Estoy de Vuelta, Agüita de coco o Mar en calma. L’artista explica que el nou disc arriba després d’una parada necessària per poder inspirar-se a l’hora de fer nous temes.

El disc es publicarà aquest setembre a través de les plataformes digitals i, a més, estan valorant publicar-ne algunes còpies físiques.

spot_img

El + Vist