Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
La sala plena, amb Lloyd Milen

El cònsol assegura que els britànics residents a Lloret que tinguin la situació regularitzada no notaran el Brexit

La sala polivalent de la biblioteca es va omplir divendres de britànics residents a Lloret de Mar per escoltar la xerrada del cònsol britànic a Catalunya, Lloyd Milen.

La sala plena, amb Lloyd Milen

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Preocupació entre els residents britànics que hi ha a Lloret de Mar sobre la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Així es va constatar divendres passar a la vila, en la xerrada que va oferir Lloyd Milen, el cònsol britànic a Catalunya, sobre el Brexit.

La sala polivalent de la Biblioteca va quedar petita per acollir totes les persones que volien saber com els afectarà la sortida de la Unió Europea. Lloyd Milen assenyala que és normal que estiguin preocupats però que si tenen la situació regularitzada, no notaran gaires canvis.

La xerrada de Lloyd Milen (Ajuntament de Lloret de Mar)

El cònsol posa com a exemples que els britànics que viuen aquí tenen garantit el dret a vot o la cobertura sanitària. En canvi, no podran votar a les eleccions europees del proper 26 de maig.

Els representants dels Regne Unit estan fent xerrades d’aquest tipus arreu del territori a fi d’aclarir dubtes. Expliquen als residents britànics els drets que tenen i, si és el cas, com han de regularitzar la seva situació.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".