8.5 C
Lloret de Mar
La sala plena, amb Lloyd Milen

El cònsol assegura que els britànics residents a Lloret que tinguin la situació regularitzada no notaran el Brexit

La sala polivalent de la biblioteca es va omplir divendres de britànics residents a Lloret de Mar per escoltar la xerrada del cònsol britànic a Catalunya, Lloyd Milen.

La sala plena, amb Lloyd Milen

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Preocupació entre els residents britànics que hi ha a Lloret de Mar sobre la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Així es va constatar divendres passar a la vila, en la xerrada que va oferir Lloyd Milen, el cònsol britànic a Catalunya, sobre el Brexit.

La sala polivalent de la Biblioteca va quedar petita per acollir totes les persones que volien saber com els afectarà la sortida de la Unió Europea. Lloyd Milen assenyala que és normal que estiguin preocupats però que si tenen la situació regularitzada, no notaran gaires canvis.

La xerrada de Lloyd Milen (Ajuntament de Lloret de Mar)

El cònsol posa com a exemples que els britànics que viuen aquí tenen garantit el dret a vot o la cobertura sanitària. En canvi, no podran votar a les eleccions europees del proper 26 de maig.

Els representants dels Regne Unit estan fent xerrades d’aquest tipus arreu del territori a fi d’aclarir dubtes. Expliquen als residents britànics els drets que tenen i, si és el cas, com han de regularitzar la seva situació.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.