7.7 C
Lloret de Mar
Molar, amb Quim Bigas

‘Molar’ es podrà veure finalment aquest diumenge

L’espectacle de dansa es va suspendre fa uns dies pel mal temps i s'ha programat per aquest 27 de setembre, en el marc de la celebració del Dia Mundial del Turisme.

Molar, amb Quim Bigas

Darreres Notícies

Molar arriba aquest diumenge a Lloret de Mar. L’espectacle de dansa es va haver de suspendre fa uns dies pel mal temps i es podrà veure finalment aquest 27 de setembre en el marc de la celebració del Dia Mundial del Turisme.

Quim Bigas, creador i ballarí, assegura que amb Molar sempre es genera un espai molt bonic de trobada amb el públic. El públic pot reflexionar sobre totes aquestes qüestions o bé prendre-s’ho simplement com un espectacle per passar una bona estona gaudint de la dansa.

Quim Bigas insisteix en què, per l’experiència que ha tingut fins ara amb Molar, la resposta del públic és molt positiva. A Lloret, Molar es podrà veure aquest diumenge, a les nou de la nit, a la Roca d’en Maig.

I una mica més tard, a dos quarts d’onze, hi haurà un concert a la Plaça de la Vila. Actuaran Piratas Rumbversions, un grup barceloní que recupera peces d’un ampli ventall d’artistes de contrastada solvència en el món de la rumba.  

Els dos espectacles seran gratuïts i compliran les mesures de seguretat per la Covid-19, com ara que l’aforament serà limitat, el públic estarà assegut mantenint distància, i caldrà portar mascareta i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

spot_img

El + Vist