14.7 C
Lloret de Mar

Molina queda fora del podi al circuit italià de Monza

El pilot lloretenc ha quedat en quart lloc a la tercera cursa del Campionat del Món de Resistència.

El pilot lloretenc corre amb Ferrari.
El pilot lloretenc corre amb Ferrari.

Darreres Notícies

Quart lloc per a Miguel Molina en la tercera cursa del Campionat del Món de Resistència, celebrada aquest cap de setmana al circuit de Monza, a Itàlia. El pilot de Ferrari, amb el seu company d’equip, el brasiler Daniel Serra, es va quedar fora del podi, en una jornada complicada.

servicios profesionales jimenez

La principal dificultat que es van trobar van ser els problemes amb les unitats de potència del vehicle, que els van impedir tenir un bon ritme. Ell mateix explica que “vam tenir problemes des del principi, no teníem la potència de l’altre cotxe i vam acabar quarts, ara és important trobar la solució per seguir endavant i preparar Le Mans, que és la cursa de l’any”.

Fins al moment, Molina ha aconseguit pujar al podi en les dues curses anteriors. Va ser segon al circuit de Portimao, a Portugal, i tercera al circuit d’Spa, a Bèlgica.

La cursa de Le Mans, a França, és la següent del calendari del Mundial de Resistència. A banda de ser un cita especial, per l’escenari, també és molt important a efectes classificatoris, ja que és una prova que puntua doble, és a dir, 50 punts.

spot_img

El + Vist