Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Un moment d'una de les formacions

Moltes de les mesures d’higiene i seguretat que aplicarà el sector turístic es quedaran per sempre

Així ho creu la gerent del grup Altimir, que és l'empresa encarregada de la formació dels treballadors del sector turístic per afrontar la temporada amb garanties de seguretat i higiene.

Un moment d'una de les formacions

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Ja han començat els cursos de formació per al sector turístic. Els impulsa gratuïtament l’Ajuntament, a través de l’empresa Altimir, i l’objectiu és donar totes les eines perquè els empleats es preparin a consciència per començar a treballar garantint totes les mesures d’higiene i seguretat davant la Covid-19.

Un ordinador preparat per a la formació (Altimir)

La gerent d’Altimir, Carme Cernicharo, explica que s’han adaptat els protocols de sempre, però ampliats i millorats pel context actual, en un moment en què el que més ha canviat és la percepció que té la societat de la higiene.

Cernicharo està convençuda que la consciència social que hi ha hagut arran de la crisi sanitària farà que moltes de les mesures que es començaran a prendre aquesta temporada es quedin per sempre.

L’objectiu de les sessions és donar les eines bàsiques als treballadors del sector turístic per evitar que el virus es traspassi de persona a persona. La formació, que va començar divendres passat i s’allarga un parell de setmanes, s’inclou en el pla integral de Lloret de Mar per afrontar la temporada d’estiu de la manera més preparada i segura possible en l’actual situació de pandèmia.

Carme Cernicharo creu que la reobertura d’equipaments turístics es farà amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries, però apel·la, sobretot, a la prudència i el seny de la població.

Qui estigui interessat en apuntar-se a aquesta formació, que és gratuïta i oberta a tothom, pot fer-ho a través del web de l’Ajuntament.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.