30.1 C
Lloret de Mar
'Ocaña. Reina de las Ramblas' (Ajuntament de Barcelona)

Moltes obres que s’han vist a Lloret, nominades als Premis Butaca

El Teatre de Lloret mostra la seva satisfacció per aquestes nominacions i el regidor assegura que això demostra que es fa programació de qualitat.

'Ocaña. Reina de las Ramblas' (Ajuntament de Barcelona)

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret ofereix una programació de qualitat. Mostra d’això és que moltes de les obres nominades recentment als Premis Butaca s’han vist al municipi.

L’equipament ha publicat a les seves xarxes socials que molts dels espectacles que s’han programat darrerament han estat escollits com a alguns dels millors per als organitzadors dels Premis Butaca, que celebren la 26a edició.

Les feres de Shakespeare, d’Els Pirates Teatre, opta a dos guardons: Millor Musical i Millor Actor Musical per Ricard Farré. Ocaña. Reina de las Ramblas, està nominada a Millor Actor Musical per Joan Vàzquez. En la categoria de Petit Format hi ha dos espectacles de Flyhard Produccions: Lo Nuestro i Pequeño Poni. Dues obres opten al guardó de Millor Actriu Teatral: Nenes i nens per Anna Sahun i Un dia qualsevolper Imma Colomer.

A més, també s’ha nominat Infanticida, que es va haver de suspendre el 7 de novembre pel confinament i que es preveu reprogramar més endavant; una obra que està nominada en sis categories: Millor Musical per la companyia Neus Pàmies Produccions, Millor Direcció Teatral per Marc Angelet, Millor Actriu per Neus Pàmies, Millor Composició Musical per Clara Peya, Millor Espai Sonor per Gerard Marsal Norte i Millor il·luminació per Pol Queralt.

infanticida font teatre de laurora
‘Infanticida’ (Teatre de l’Aurora)

El regidor del Teatre, Albert Robert, remarca que aquestes nominacions refermen el que ja sabia, que la programació del Teatre de Lloret és de qualitat.

El regidor afegeix que la bona programació és fruit de la feina que fa el gran equip que treballa al teatre.

Recordem que els guanyadors sortiran de les votacions que pot fer el públic a través d’internet, a la pàgina web dels Premis Butaca. Les votacions estan obertes fins al 9 de desembre i l’entrega de premis es farà de manera virtual el 15 de desembre. 

El regidor espera que alguna de les obres vistes a Lloret s’endugui el Premi Butaca. I, a més, recorda que el Teatre està pendent dels Premis ARC, que atorga cada any la indústria musical del directe i que ha nominat l’equipament lloretenc en la categoria de Reconeixement a la iniciativa de teatre i auditoris per haver ofert una programació valenta i innovadora en temps de Covid.

spot_img

El + Vist