17.6 C
Lloret de Mar

MontPhoto recuperarà la presencialitat en la 26a edició

El reconegut certamen internacional de fotografia de natura ha rebut més d'11.200 fotos d'un miler de participants d'arreu del món.

Menció d'Honor MontPhoto 2021 (Alberto González Giménez)
Menció d'Honor MontPhoto 2021 (Alberto González Giménez)

Darreres Notícies

MontPhoto celebrarà la seva 26a edició recuperant la presencialitat i reafirmant el seu compromís amb la conservació de la natura.

El concurs internacional de fotografia de la natura MontPhoto ha rebut més d’11.200 fotos procedents d’un miler de participants. Per països, Espanya, Itàlia, la Xina i els Estats Units han estat els que més participants han aportat al concurs.

Entre els ponents ja anunciats del Festival MontPhoto del 2022 destaquen Jennifer Hayes i David Doubilet, fotògrafs de mars i oceà; El britànic David Lindo, famós ornitòleg; el prestigiós fotògraf de la naturalesa d’origen canadenc Peter Mather o el veterà fotògraf Norbert Rosing d’Alemanya, que ha treballat per a revistes com GEO, Terre Sauvage, BBC Wildlife.

Pel que fa al concurs de fotografia, el guanyador d’honor rebrà un premi en metàl·lic de 2.000 euros i un diploma, mentre que el guanyador de cadascuna de les 10 categories rebrà 500 euros i un diploma. A més, durant el festival MontPhoto es presentarà el treball de la guanyadora, la darrera edició, d’una beca fotogràfica per a la conservació de la natura dotada amb 6.000 euros.

A banda de l’exposició i el concurs, el certamen també comptarà amb una sèrie de ponències. Hi intervindran primeres figures de la fotografia, tal com destaca el president del Festival, Paco Membrives.

“Tindrem 14 ponències de grans fotògrafs. Vindran de diversos països i segur que amb les seves fotografies sorprendran a totes les persones que vinguin a veure l’exposició. Hi ha persones que són fotògrafs del National Geographic”

Paco Membrives

L’esdeveniment es celebrarà del 7 al 9 d’octubre de 2022 a Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist