15.4 C
Blanes
Ms Maiko davant del mar

Ms Maiko publica a les plataformes digitals el seu nou single: ‘Mar en calma’

La cantant lloretenca va composar la cançó quan en ple confinament, sense poder sortir de casa, es va adonar de com trobava a faltar el mar.

Ms Maiko davant del mar

Darreres Notícies

Ms Maiko ha presentat un nou single. Es titula Mar en calma i ja es pot trobar a les principals plataformes digitals com Spotify, iTunes o YouTube.

La cantant lloretenca va composar la cançó quan en ple confinament, sense poder sortir de casa, es va adonar de com trobava a faltar el mar.

El tema l’ha enregistrat des de casa seva mateix i ha comptat amb diverses col·laboracions.

Tot i que la situació de pandèmia ha afectat molt tots els col•lectius artístics, intenta ser optimista i creu que les plataformes digitals són una bona eina per poder fer arribar la seva música a tothom. A més, creu que els grans artistes ho tenen molt complicat per la gran infraestructura que suposa organitzar els seus concerts i això podria beneficiar els artistes de petit format, com ella. En aquest sentit, aprofitarà les plataformes per anar traient cançons individualment i mantenir-se activa.

Orgullosa del seu origen canari, Ms Maiko abandera el seu anomenat gofiostyle, amb una sonoritat molt particular. La cantant fusiona el seu estil amb el hip hop, amb un timbre de veu molt característic i desenfadat.

Ms Maiko va publicar el seu primer àlbum l’any 2012, titulat Clarita como el agua. En els últims anys també ha presentat diferents singles com Estoy de vuelta o Agüita de coco, que ha arribat a ser número 1 de la llista Clickers.

Abans, va treballar en diferents projectes com, per exemple, el grup Facto y los amigos del norte, amb els quals va poder editar un treball titulat F.A.N., l’any 2011, o l’àlbum del col·lectiu Koalas desperados, l’any 2009.

Dilluns vinent, 14 de setembre, es publicarà a YouTube el videoclip del seu nou single, Mar en calma.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist