2.3 C
Lloret de Mar

La música és el fil conductor de la Setmana Cultural a l’escola Pere Torrent

Els més de 500 alumnes del centre gaudeixen d'uns dies molt "especials".

Alumnes de cinquè en el projecte de música
Alumnes de cinquè en el projecte de música

Darreres Notícies

Des d’aquest dilluns i fins al 23 de març, els més de 500 alumnes del Pere Torrent, d’Infantil i Primària, gaudeixen d’una setmana especial, diferent de la resta. L’escola celebra la Setmana Cultural. L’han centrat en les dècades dels anys 60, 70, 80 i 90 a través de la música, que fa de fil conductor.

servicios profesionales jimenez

S’han preparat diferents activitats, dividides per etapes. Els alumnes de cicle infantil treballaran els anys 60, amb l’arribada de l’home a la Lluna a través de manualitats, contes i jocs tradicionals de l’època. Per la seva part, en cicle inicial, es tractarà els anys 70, amb diferents tasques temàtiques amb cançons, personatges i esdeveniments rellevants. Pel que fa a cicle mitjà, s’aprendran aspectes dels anys 80, amb art urbà, un taller de ràdio i els comentaris de notícies i pel·lícules, entre altres activitats. Per últim, els alumnes de cicle superior faran els anys 90, com a propostes destacades, un scape room i una cèl·lula en homenatge a l’ovella Dolly.

La música és un dels temes més representatius del centre. Marta Pozo, mestra de P5, destaca que, banda d’aquestes activitats, al llarg de l’any, “la nostra escola té un projecte de musica i té una batucada i el nostre fil conductor i pel que destaquem es per aquest projecte”.

L’acte de cloenda de la Setmana Cultural serà divendres, a les 10.30 h, al pavelló municipal d’Esports. Serà un acte obert a tothom que inclourà espectacles musicals.

L’escola Pere Torrent no és l’única que celebra aquest esdeveniment. També ho fan al Pompeu Fabra. Se centren en el mar, amb sortides, activitats i xerrades.

spot_img

El + Vist