12.5 C
Lloret de Mar

‘Narciso’ i ‘Pilar’, de Meraki Films, nominats al festival internacional Buieff Channel

Els dos curtmetratges de la productora lloretenca sumen 15 nominacions en festivals nacionals i internacionals, a banda d'un premi cadascun.

'Narciso' i 'Pilar' nominats pel Bueiff Channel (Meraki Films)
'Narciso' i 'Pilar' nominats pel Bueiff Channel (Meraki Films)

Darreres Notícies

Els curtmetratges Narciso i Pilar, de la productora lloretenca Meraki Films, han estat nominats pel festival internacional Buieff Channel. Es tracta d’un nou reconeixement, que se suma a moltes altres seleccions que han rebut mesos enrere, en diferents festivals.

El director del curtmetratge Narciso, el lloretenc Greoor Macoli, es mostra molt satisfet pel reconeixement i agraeix el suport que han rebut dels espectadors.

“Estem molt contenets amb el resultat, perquè ja portem més de 15 nominacions nacionals i internacionals, i cada curt té un premi també”

Greoor Macoli

Narciso, rodat íntegrament a Sa Boadella i dirigit pel lloretenc Greoor Macoli, està inspirat a partir del poema Hay almes que tienen…, de Federico García Lorca, i del mite d’Eco i Narciso.

Per la seva part, el curtmetratge Pilar fusiona les vides de les dues àvies del director, Aniol Oliver, de Bordils.

Fins al moment, entre Narciso i Pilar, han rebut ja més de 15 nominacions nacionals i internacionals, a més de dos premis, un per a cada curtmetratge. Greoor Macoli assenyala que aquests reconeixements els fan seguir endavant. De fet, fa poc han publicat un nou curtmetratge, El nen de sutge, d’Aniol Oliver.

I ja pensen en un nou projecte, per fer una pel·lícula o un llargmetratge amb una petita productora juvenil de Lloret de Mar.

“Ara, amb més ganes i més voluntat, fem més feina i ja estem planejant un projecte gran amb altres col·laboracions: un llargmetratge o una pel·lícula”

Greoor Macoli

Des de Meraki Films Productions fan una aposta valenta i decidia pel cinema juvenil i les produccions en català, així com per apropar el cinema als centres escolars.

spot_img

El + Vist