Dissabte, 16 gener 2021
6.6 C
Lloret de Mar
Un moment del rodatge de 'Narciso' (Meraki Films Productions)

‘Narciso’ i ‘Pilar’, els primers curtmetratges de Meraki Films Productions

La petita productora, formada per alguns lloretencs, té altres projectes entre mans, com una iniciativa per acostar el cinema a les aules d'escoles i instituts.

Un moment del rodatge de 'Narciso' (Meraki Films Productions)

Darreres Notícies

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Més de 37.000 persones visiten els equipaments culturals de Lloret al 2020

La pandèmia ha fet baixar els visitants a una tercera part respecte de l’any anterior. Les visites han generat prop de 100.000 euros en ingressos econòmics.

Avui, últim dia per utilitzar la targeta de la campanya ‘Compra a Lloret’

Donada la bona acollida que ha tingut, la previsió és repetir les targetes durant el 2021.

Meraki Films Productions acaba de presentar els seus primers treballs. Es tracta de Narciso, del lloretenc Greoor Macoli, i Pilar, d’Aniol Oliver, de Bordils.

La companyia es va crear fa uns mesos i a principis del 2020 tenia previst impulsar el seu primer projecte, titulat The Strange Life of a Contemporary Artist, que s’havia de rodar entre Barcelona i Lloret de Mar. Però la pandèmia va aturar el rodatge i es va haver de posposar.

Tot i així, els joves, no es van quedar de braços plegats, sinó que van aprofitar el confinament per crear nous projectes, com l’anomenat Projecte Meraki – Cinema en curs, que pretén promoure el cinema a les aules, tant d’escoles com d’instituts.

A més, també van elaborar els curtmetratges Narciso i Pilar, que es poden veure a través del canal de YouTube de la companyia i que s’han presentat en dierents festivals. De fet, “Pilar” fins i tot ha estat seleccionada al Festival Internacional de Cortometrajes d’Argentina.

Pel que fa a Narciso, de Greoor Macoli, està inspirat a partir del poema Hay almas que tienen… de Federico García Lorca i del mite d’Eco i Narciso i es va rodar íntegrament a Sa Boadella.

Pilar, en canvi, fusiona les vides de les dues àvies del director, Aniol Oliver.

Meraki Films Productions està formada pel lloretenc Greoor Macoli, director, guionista y productor audiovisual; Aniol Oliver psicòleg i director, de Bordils; la lloretenca Angelina Mamukaeva com a coordinadora; i, també de Lloret, Jesús Escobar, productor musical i productor d’audiovisuals. La petita productora és un projecte entre amics que serveix de plataforma per donar a conèixer els seus treballs cinematogràfics.

A curt termini, la feina de la productora se centra en poder portar a les aules el Projecte Meraki – Cinema en curs a principis de l’any que ve i seguir desenvolupant The Strange Life of a Contemporary Artist adaptant-se a les nova situació de pandèmia.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.