1.7 C
Lloret de Mar

Natàlia Sànchez, diputada de la CUP, visita els boscos de Lloret per protestar contra la C-32

Sànchez ha volgut donar suport a la plataforma Aturem la C-32 i ha alertat que la zona és un polvorí.

Darreres Notícies

La diputada de la CUP, Natàlia Sànchez, ha trepitjat aquest dimarts els boscos de Lloret de Mar per veure en primera persona les obres que hi han començat per construir el nou ramal de l’autopista C-32. Acompanyada de membres de la plataforma contrària a aquest projecte viari, ha aturat durant una estona màquines que estan talant els arbres o recollint els troncs caiguts. Els Mossos d’Esquadra hi han fet acte de presència per aixecar acta dels fets.

Allà, Sànchez ha volgut donar suport a la plataforma Aturem la C-32 i alerta que la zona és un polvorí, a més, afegeix que “hi ha màquines que poden generar accidents”. La diputada de la CUP explica que la seva presència és una protesta en contra de l’arribada de l’autopista.

La CUP ha presentat una moció al Parlament en què demana que s’aturin les obres de la C-32 fins a Lloret i que es tinguin en compte altres possibilitats per descongestionar el trànsit. La formació recorda que la setmana passada va interpel·lar al Parlament el conseller Damià Calvet. Critiquen que hagi vinculat l’augment del risc d’incendi amb l’oposició de la plataforma, en afirmar que no han tret tots els troncs i branques per les accions de protesta al bosc.

Cal afegir que ahir es va celebrar una vista oral al TSJC sobre la resolució de les mesures cautelars requerides pels ecologistes. La resolució encara no s’ha donat a conèixer.

spot_img

El + Vist