14.6 C
Lloret de Mar

Nervis i emoció entre les quatre Obreres, que estan a punt per celebrar Santa Cristina

Són Ariadna Béjar, Andrea Molina, Gemma De Mingo i Mireia David, que ballaran amb Aleix Fernández, Xavier Crespo, Àlex Giral i Tomàs Rodríguez.

Les Obreres, els balladors i la Marabadessa, a l'Aplec dels Perdons
Les Obreres, els balladors i la Marabadessa, a l'Aplec dels Perdons

Darreres Notícies

El Ball de Plaça és, sens dubte, un dels moments més esperats de la Festa Major de Santa Cristina. Demà a la tarda, a dos quarts de vuit, la plaça de la Vila s’omplirà de gom a gom per gaudir de la Dansa de Ses Almorratxes amb les Obreres d’aquest 2019, Ariadna Béjar, Andrea Molina, Gemma De Mingo i Mireia David. A la ràdio hem pogut parlar amb elles per conèixer quines són les seves sensacions hores abans de la diada. Les podeu escoltar a l’arxiu adjunt.

Les Obreres i la marabadessa amb els Obrers i el mossèn a l’Aplec dels Perdons (NRLL)

El Ball de Plaça, però, no és especial només per a les obreres. També hi ha emoció i nervis per part dels balladors que les acompanyen: Aleix Fernández, Xavier Crespo, Àlex Giral i Tomàs Rodríguez. I també és un moment especial per a la marabadessa, Anna Blasco, que cada any acompanya les noies en tot el procés i es mostra molt orgullosa de les Obreres d’aquest any. Els principals consells que dedica a les noies són que actuïn amb seguretat i que gaudeixin de cada moment.

Aquesta tarda, les quatre Obreres de Santa Cristina s’encarregaran de preparar l’ermita per a la celebració de demà i, a partir de les deu de la nit, participaran a la passada dels Obrers anunciant la festa, en el sorteig de la regata S’amorra amorra i en el Toquen a Córrer de concurrència popular.

De cara a demà, al matí assistiran a la processó marítima acompanyades dels seus angelets i, a la tarda, el moment més esperat: el Ball de Plaça. Recordem que des de la ràdio farem un seguiment de tota la Diada.

spot_img

El + Vist