22.2 C
Lloret de Mar
La Casa Museu Verdaguer, a Folgueroles

Neus Dalmau presenta el projecte ‘La Força Verdaguer’ a la casa-museu del poeta

La presentació, prevista avui (18h) a Folgueroles, inclou el curtmetratge 'L'Àngel de Lloret', la 'Cantata de Randa' i el llibre 'Exorcisme, història d'una pintura'.

La Casa Museu Verdaguer, a Folgueroles

Darreres Notícies

Protagonisme lloretenc en la Festa Verdaguer, que té lloc avui a la casa-museu del poeta, a Folgueroles. Aquesta tarda, l’artista Neus Dalmau hi presenta el projecte “La Força Verdaguer”, el qual ha de donar peu a una exposició multidisplinar.

La iniciativa inclou també la projecció del curtmetratge `L’Angel de Lloret’, amb Fermí Reixach i Joan Pau Romaní, després de ser estrenat setmanes enrere, amb un gran èxit, a Lloret.

L'Àngel de Lloret
L’Àngel de Lloret

La vetllada compta també amb la presentació del disc ‘Cantata de Randa’, que l’artista ha creat juntament amb Salvador Brotons, així com el llibre ‘Exorcisme, història d’una pintura’, el qual “explica com vaig arribar a Lloret, on m’hi va portar Verdaguer, poèticament parlant, i el descobriment del monument de l’Àngel”.

Neus Dalmau i Salvador Brotons

Tot plegat és aquest dimecres, a partir de les 18h, a la casa-museu Verdaguer, a Folgueroles. La presentació artística i cultural coincideix, avui, amb el Dia Internacional dels Museus. A més, aquests dies se celebra la Festa Verdaguer, en què es commemoren els 120 anys de la mort del poeta.

spot_img

El + Vist