18 C
Lloret de Mar

Nino Gómez deixa la presidència del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries

El propietari de la cadena PdePà fa un balanç positiu, en afirmar que "s'ha aconseguit donar a conèixer la restauració de Lloret de Mar".

L'empresari, avui, fent l'entrevista a la ràdio de Lloret de Mar.
L'empresari, avui, fent l'entrevista a la ràdio de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Nino Gómez deixa la presidència del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret de Mar. L’empresari, propietari de la cadena PdePà, es va posar al capdavant del sector l’any 2017.

servicios profesionales jimenez

Va ser la setmana passada, en la presentació de les Jornades de l’Arròs, quan donar a conèixer la decisió, que posa punt i final a una etapa de 5 anys per donar pas a altrfes persones. Un cicle marcat per la pandèmia, que ha derivat en una crisi que ha afectat especialment el sector de la restauració.

Amb tot, Nino Gómez valora en termes positius el seu pas pel gremi, en què “s’ha aconseguit donar a conèixer la restauració rica i variada de Lloret, que era la gran desconeguda”.

“Avui el gremi està més fort i més unit, el nom de Lloret està a les associacions de restauració més importants de Catalunya”

Nino Gómez

Nino Gómez destaca la feina feta per part del sector per tenir en comptes intol·leràncies alimentàries i la cura per la cuina sana, al costat de la Fundació Alícia i altres entitats, a més de crear el receptari dels indians, amb Lloret Turisme.

La restauració és un sector creat l’any 1997 amb Francesc Oliva com a president fundador. Amb els anys, l’han succeït Francesc Urpí, Víctor Rodríguez, Manel Casademont, Ceci Cekov i, fins ara, Nino Gómez.

El relleu ja ha estat formalitzat en Romà Austrich, qui de moment és el president en funcions, a l’espera de si es fan eleccions o continua la junta actual.

spot_img

El + Vist