6 C
Lloret de Mar
Nit de la Cultura Lloretenca 2015

76 obres més que el 2015, als premis literaris Vila de Lloret

Els guardons s'entreguen aquesta nit, a partir de les vuit, al teatre municipal.

Nit de la Cultura Lloretenca 2015

Darreres Notícies

Lloret de Mar es vesteix de gala aquest vespre per assistir a la Nit de la Cultura, en què s’espera un teatre ple de gom a gom, ja que totes les invitacions han quedat exhaurides. El moment més esperat arribarà al final amb el lliurament del premi Sa Gavina.

La Nit de la Cultura permetrà lliurar altres premis, com els Vila de Lloret sobre literatura de viatges. Enguany s’hi han presentat 316 obres, 76 més que al 2015. Cal destacar que han arribat un original des de Shangai i un altre del Regne Unit.

Donem més dades. Ha augmentat la participació en la categoria de Primària, ja que en narrativa s’ha passat de 100 a 187 treballs, i en poesia, de 33 a 62. En canvi, ha baixat la participació en la categoria de Secundària, en narrativa s’ha passat de 62 a 37 creacions i de 7 a 5 en poesia. En la categoria adulta, s’ha mantingut la participació en narrativa, en què s’han presentat un total de 18 treballs, però hi ha hagut un lleuger descens en poesia, de 8 a 7 treballs presentats.

En el concurs de blogs, en aquesta segona edició s’hi han presentat fins a 19 treballs. Una participació que es considera satisfactòria per part de l’organització, tot i que ha baixat una mica respecte la primera edició, que se n’hi van presentar 24.

Per categories, s’ha registrat 7 participants al Premi al Millor Blog de Viatges, 3 participants al Premi al Millor Blog Literari, 6 al Millor Blog sobre literatura i 3 participants que aspiren a guanyar el Premi al Millor Post Turístic sobre Lloret.

Aquests i altres guardons, com el Joan Llaverias de contes infantils il•lustrats, es lliuraran avui a partir de les 8 del vespre al teatre municipal de Lloret de Mar. Per part de la ràdio, seguirem la vetllada i anirem comunicant els premis a través de les xarxes socials.

spot_img

El + Vist