11.1 C
Lloret de Mar

‘No perdem les arrels’, diu Salvador Pujós, en referència a Lloret, el català i el teatre

El pregoner de la Festa Major de Sant Romà ha ofert un discurs 'tal com raja', amb bromes i aplaudiments constants.

Aplaudiments per a en Salvador Pujós, amb la Dona Marinera a les mans.
Aplaudiments per a en Salvador Pujós, amb la Dona Marinera a les mans.

Darreres Notícies

L’expectativa era molt elevada amb en Salvador Pujós. Ja va avisar que no prepararia cap guió per al pregó de Sant Romà. I així ha estat.

El discurs ha estat pronunciat aquest dimecres des de la Casa de la Cultura. Allà Salvador Pujós -dient tot el que pensa ‘tal com raja’- ha demanat “no perdem les arrels” en referència a Lloret de Mar, el català i el teatre. Ha fet bromes tota l’estona i ha estat llargament aplaudit.

També ha demanat a les autoritats locals que “es consulti la gent d’aquí i no els de fora quan es faci un estudi del turisme de Lloret, aquí tenim un cultiu fabulós”.

Pujós també ha fet balanç de la seva vida i ha conclós que “he sigut lliure a la meva manera”. I evidentment ha parlat del teatre, la seva gran passió, que li va permetre superar la timidesa de ben jove. Vinculat des de sempre al Casal de l’Obrera, ha recordat que aquest cap de setmana estrena ‘Sebas al Cap’ amb gent de diferents grups de teatre.

El públic del pregó, que enguany s’ha fet a la Casa de la Cultura.

Pujós ha reclamat que es netegin les casetes modernistes i el monument de l’Àngel de Sant Pere del Bosc, els quals estan degredats i amb grafits. I ha acabat el pregó dient al públic present “no tinguem por” de fer coses.

Pujós, envoltat de la família.
Pujós, envoltat de la família.

El seu pregó ha estat precedit per les paraules de l’alcalde, qui -en acabar- li ha lliurat la Dona Marinera. Jaume Dulsat ha qualificat Pujós de “persona irreverent i estimada” i ha assegurat que “de l’humor en fas virtud”.

spot_img

El + Vist