6.4 C
Lloret de Mar

‘No t’ho callis’, de Muekka, es representa a Girona amb el FITAG

La representació de l'associació cultural i teatral lloretenca serà demà dissabte, a les set de la tarda, al Centre Cultural La Mercè de Girona.

'No t'ho callis'
'No t'ho callis'

Darreres Notícies

Muekka actuarà un any més al FITAG. Ho farà demà a la nit, a Girona, amb l’obra No t’ho callis.

El director de l’espectacle, Enzo Poblete, recorda que és una obra de creació pròpia que té per objectiu conscienciar sobre l’assetjament escolar i posa sobre la taula la idea que tothom és còmplice del bullying si no el denuncia quan el veu. 

L’espectacle presenta la història de la Camila, una noia que, davant de les actitud violentes que hi ha al seu entorn, decideix trobar les seves pròpies respostes. D’aquesta manera, es vol fer reflexionar sobre les conseqüències i la problemàtica del bullying.

Per a Muekka sempre és un orgull poder participar al FITAG, però aquest any, atesa la situació de pandèmia, és més agraït que mai. En aquest sentit, assegura que, com s’ha fet amb tots els espectacles del festival, es prendran totes les mesures necessàries per evitar els contagis.

La representació de l’associació cultural i teatral lloretenca serà demà dissabte, a les set de la tarda, al Centre Cultural La Mercè de Girona.

spot_img

El + Vist